Toften 1, Ristinge, 5932 Humble

Bedste badestrand og lækkert fritidshus med helårskomfort.

Du holder fri med et minimum af vedligeholdelse, og du har kun 250 meter eller 2 minutters gang til en af Danmarks absolut bedste badestrande.

Man kan næppe ønske sig det bedre. Så enkelt kan det faktisk siges!

Du får samtidig et lækkert fritidshus med helårskomfort beliggende på et lukket vænge. Kan bruges hele året rundt - helt som du selv vil. Eurodan-Huse er velkendt for deres super kvalitet og gode materialer hele vejen igennem - både inde og ude. Når de andre maler og vedligeholder - så holder du bare fri.

Huset er opført i 2006, og står fortsat som nyt. Kun én ejer - uden røg, dyr og børn. Huset har aldrig været udlejet eller lånt ud til andre. Huset er fuldt opvarmet året rundt, og er dermed sundt og godt.

Du finder simpelthen ikke et hus i bedre stand. Dejlig nem have, hvor du får dyrelivet helt op til den store og eksklusive terrasse i IPE-hårdttræ.

Huset indeholder entré med klinker, pænt bryggers med håndvask, teknik, indbyggede skabe, vaskemaskine og tørretumbler. Lækkert stort flisebadeværelse med bruseniche. Hyggelig stue med godt lysindfald og pænt gulv i ask-parket. Fra stue er der adgang til 2 rigtig gode værelser med indbyggede skabe.

Pænt og stort køkken/alrum med klinkegulv, spiseplads og glaskarnap med motoriseret markise, hvorfra der er udgang til en 40 m2 stor solrig træterrasse. Saltvandsbestandige indbyggede lamper i udhæng. Der er gulvvarme i hele ejendommen med undtagelse af stuen og de 2 værelser. Der er installeret både oliefyr og varmepumpe. Aircondition sørger for behagelig nedkøling på de varmeste dage/nætter.Der er også et selvstændigt anneks i træ med muligheden for et par ekstra opredninger - samt et mindre redskabsskur.

Området byder endvidere på den nærliggende Ristinge Havn med et autentisk kulturmiljø, lokale fiskere, handel og muligheden for, at sætte din båd i vandet. Den lille vig i forbindelse med havnen er også ideel til alle typer vandsport for de mindste/mindre øvede. Du kan således udfolde dig i et af Danmarks smukkeste naturområder, og du er omkranset af havet på flere sider. Inden for kort afstand finder du eksempelvis også fuglereservat, "Put and Take", minigolf, 18 hullers golfbane, indkøbsmuligheder, seværdigheder, events, aktiviteter for hele familien og meget mere.På adressen er der etableret højhastighedsforbindelser via private leverandører efter eget valg. Du får således også super digitale udfoldelsesmuligheder.

Huset må bruges til både fritids- og helårsbrug. Du får fantastisk meget for pengene. Der er ingen ejerforening og ingen fællesudgifter, da alle fællesarealer, fællesanlæg og vejen er offentligt. Der er derfor heller ikke udgifter til vejvedligeholdelse, og der foretages sædvanlig snerydning om vinteren. Der er endvidere gadelys uden udgift for ejeren.

Muligheden for lejeindtægt er i givet fald anslået til ca. 60.000,- til 80.000,- årligt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.