Søvangen 28, 5884 Gudme

Charmerende villa med udsigt til Gudme sø, og prima beliggenhed i lukket vænge

Med en fremragende udsigt til Gudme sø og den utrolig smukke natur, der byder sig til omkring søen ligger denne gedigne villa. Området omkring søen byder på gode muligheder for en gå tur eller en picnic ved søbredden. Villaen er beliggende i et roligt lukket vænge med kort afstand til Gudme skole, indkøb og ikke mindst hallerne hvor håndboldklubben GOG har hjemme.
I cykelafstand finder man desuden ridecentret ved Broholm Gods, og Oure Skolerne med gymnasium, efterskole og meget andet.Fra ejendommen har man kun ca. 15 min. kørsel til Svendborg og under en halvtimes kørsel til Odense. Nyborg ligger også kun ca. 20 min. kørsel derfra, så alt i alt en god central beliggenhed på Fyn.

Villaen har en god og effektiv planløsning, der i stueplan byder på et stort køkken/alrum hvorfra man har udgang til en dejlig terrasse, hvor udsigten i særdeleshed kan nydes. Fra køkkenafsnittet er der desuden også en udgang til en hyggelig gårdhave, der byder på gode lækroge hvis det blæser. I stueplan er der derudover en hyggelig stue med videre adgang til soveværelset hvorfra der adgang til et forældrebadeværelse med brus.Tagetagen er indrettet med tre værelser - to gode store gavlværelser og et lidt mindre værelse i midten. Endvidere har man på denne etage også et godt badeværelse med brus og et godt repos, som egner sig fint til et hyggeafsnit til børnene.I stueplan har man en overdækket og fuldt integreret mellemgang, der fører over til udhuset, hvor man finder en dejligt grovkøkken/vaskerum og masser af yderligere depotplads.

Haven er overkommelig og er hovedsagelig udlagt som græsplæne og med træer og buske.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.