Gyvelvænget 6, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing

Et sommerhus der oser af den helt rigtige sommerhus stemmning

Dejligt sommerhus beliggende i det attraktive og naturskønne fritidshusområde i Spodsbjerg nær badestrand.

I et roligt vænge uden noget nævneværdig trafik og med kun et par minutters hyggelig gåtur til en børnevenlig sandstrand, finder man dette flotte sommerhus.

Området er populært og der er flere ting at opleve i den hyggelige nærliggende havneby Spodsbjerg, hvor der både er badehotel, spisesteder, indkøbsmuligheder, et hyggeligt havnemiljø, minigolf og en campingplads.

Huset henvender sig både til jer, der har investering for øje, men det er også en oplagt mulighed til jer, der gerne vil have en base, hvor I kan samle familie og venner og hygge jer i ferien samt fritiden.

Man får her et hus med en autentisk sommerhus stemning.

Det rummelige sommerhus er opført i 1978 og har fornylig fået installeret varmepumpe, køkkendør og etableret flot træterrasse ved køkken, ligeledes er taget blevet renset og malet ligesom det ene værelse er fuldstændig istandsat.

Huset har en rigtig god planløsning, hvor der er lagt vægt på at skabe et fantastisk fælles opholdsområde, hvor der er plads til at være sammen og hygge sig med både madlavning, hyggelige middage og afslapning i køkken/alrum og stue. Samtidig står der en brændeovn og understøtter den super gode stemning.

Der er endvidere direkte udgang både fra stue og køkken til et dejligt terrasseområde i træ.

Sommerhusets gode indretning byder på mange sovepladser, så der er mulighed for at invitere familie og venner med. Her er to værelser, hvoraf det ene er fuldstændig moderniseret med nyere gulv, maling m.m. og et soveværelse i den anden ende, brusebadeværelse med toilet og pænt hvidt mindre badeværelsesarrangement samt klinker på gulv.

Dejligt lyst køkken med hyggelig spiseplads og direkte udgang til nyere træterrasse.

Spise- og opholdsstuen emmer af hygge og samvær (Skal opleves).

Her er ligeledes direkte udgang til en dejlig overdækket træterrasse, hvor man kan være ude i al slags vejr i ly for regn og blæst samt trække sig længere ud, når solen titter frem.

Udenfor finder man et udhus, der pt. anvendes til haveredskaber m.v.~

Haven er nem og overkommelig, idet det meste er udlagt med græsarealer.

Her er tillige et par halvhøje træer, der giver tilpas med læ og skygge i haven, så man kan være ude selv når solen står allerhøjest på himlen.~

Kun 300 meter til vandet.


Sommerhuset bliver IKKE lejet ud!

Bestil meget gerne en fremvisning så I med egne øjne kan få det helt rette indtryk af dette dejlige og hyggelige sommerhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.