Havnepladsen 7B, 1. tv., 5900 Rudkøbing

En beliggenhed helt ud over det sædvandlige

Kan du lide udsigten til det Sydfynske Øhav og er det maritime miljø lige noget for dig?

Så kig lige nærmere her, for her finder du en perle af en lejlighed, beliggende i hjertet af Rudkøbing, placeret i den måske flotteste bygning på havnen, istandsat og gennemrenoveret i 2004. Bemærk at lejligheden er en flexbolig som betyder, at du selv kan vælge om det er din helårsbolig eller sommerlejlighed.

I bebyggelsen findes elevator, hvilket gør lejligheden komfortabel og også senior og - handicapvenlig.

Lejligheden ligger på 1. sal, hvilket gør at du både fra selve lejligheden samt fra begge altaner har den mest fantastiske udsigt over det smukke blå hav og mod den hyggelige lystbådehavn og det maritime miljø der lever i bedste velgående. Lejligheden er lys og indbydende og byder velkommen i entréen med fordelergang til den store stue, hvor der er både plads til en dejlig "spisestue" afdeling og en hyggelig sofa afdeling. Herudover er der mulighed for at etablere et ekstra værelse i stuen, hvis der skulle være behov for dette.

"Spisestuen" ligger tæt på køkkenet, hvorefter det fungerer som et køkken/alrum som er tidsløst, lyst og venligt og endda med plads til en spiseplads mere med en fantastisk udsigt. Fra entréen/gangen er der adgang til lyst og tidsløst badeværelse med brusebad og gulvvarme. Her er der også plads til vaskemaskine.

Lejlighedens soveværelse med morgensol ind af vinduet kan med rette kaldes et "master bedroom", da her er rigtig god plads, desuden med indbyggede skabe. Pt. lejlighedens eneste værelse, men har man behov for yderligere, kan der nemt laves et mere, med lidt areal fra den store stue.

Der findes 2 altaner i lejligheden, en ved "spisestuen" og en ved sofa afdelingen i stuen. Fra begge altaner er der frit udsyn til det blå hav og til bølgernes blide vuggen. Her kan man sidde og nyde mange timer, mens man lader roen brede sig. Du har frit udsyn til "Kongekajen, hvor bla. Kongeskibet anløber når turen går forbi Rudkøbing.

Fra ejendommen er der kun 5 minutters gang til Rudkøbings hyggelige torv og gågaden med butikker, samt indkøbs muligheder mm.

Herudover nås Færgen på få minutter.


Har du/I lyst til at se denne skønne ejendom i Rudkøbing by, tæt på det sydfynske øhav, så giv os et kald på tlf. 622208080, og lad os fremvise herligheden for dig/jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.