Skårup Vesterløkke 12, 5881 Skårup Fyn

Velholdt villa med super god indretning

Meget velholdt villa med rigtig god beliggenhed i børnevenligt lukket vænge i Skårup.

Villaen ligger i dejlige omgivelser tæt ved skole og børnehaven, ligesom Brugsen også kun ligger få minutters gang derfra. Fra villaen har man desuden stor fornøjelse af en pragtfuld udsigt ud over åbne marker ud mod vest.

Ejer har gennem årene med stor omhyggelighed vedligeholdt og passet villaen, og flere større dele af villaen er blevet skiftet og fornyet herunder bl.a. køkken, bryggers, vinduer og tag.

Villaen er indrettet med et stort, lyst og rummeligt køkken med en god spiseafdeling, og der er fra køkkenet åben forbindelse til en dejlig stue med pejs med brændeovnsindsats og der er udgang til haven. Fra stuen har man adgang til et fint lille kontor. Stor entre som skaber et godt fordelingspunkt i villaen således der er adgang til køkken og stue, men også til villaens værelsesafdeling, som er indrettet med et stort soveværelse samt to gode børneværelser.

I tilknytning til værelserne finder man villaens badeværelse med brusebad, toilet og håndvask i skabsarrangement. Fra køkkenet går man ud i bryggerset, der som nævnt er blevet pænt moderniseret, fra bryggerset er der udgang til en dejlig lukket vestvendt terrasse, hvorfra man også har glæde af udsigten til markerne.

Ved siden af terrassen finder man ejendommens garage, der er muret og har støbt gulv, og som alt i alt er særdeles brugbar. Fra terrassen har man også en lille flisebelagt sti over til brændeskuret, der også rummer tørreplads til vasketøjet.

Villaen ligger godt placeret på grunden således har man en dejlig stor have, haven kan naturligvis indrettes helt efter egen smag, men rummer i dag masser af blomster, buske samt frugttræer.

Er denne villa noget for dig? Så kontakt os, vi viser meget gerne denne villa frem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.