Høje Bøge Vej 3, 5700 Svendborg

Flot klassiker i dejligt kvarter tæt ved bymidten

Dejlig villa beliggende i det attraktive Høje Bøge kvarter udbydes hermed til salg. Villaen er meget velholdt og fremstår indbydende og er stort set klar til indflytning.
Indeholder i stueplan en dejlig lys og meget rummelig vinkelstue med udgang til den overdækkede terrasse og den dejlige og meget lukkede have. I stuen er der desuden god plads til både spisebord og sofaarrangement. Nydeligt hvidt køkken med spiseplads og med nem adgang til viktualierum. Gæstetoilet. Entre med et pragtfuldt lysindfald fra to tagvinduer ned over åben trappe til tagetagen.
Tagetagen er indrettet med to rigtig gode børneværelser samt et godt stort soveværelse med to walk-in closet. Lækkert nyere badeværelse med bruseniche. Flot, åben og meget lys loftsgang.
Kælderen er høj, tør og meget brugbar, og fremstår som en god funktionel del af villaens samlede planløsning. Indeholder tre gode disponible rum der sagtens kan bruges til mange ting, et viktualierum samt et godt brygges/vaskerum med udgang til haven.
På begge sider af villaen er der en garage, så der er god plads til at få biler, cykler m.m. i tørvejr.
Villaen ligger tilbagetrukket fra vejen, og der er hele to indkørsler så der er gode parkeringsmuligheder på egen grund.
Bestil meget gerne en fremvisning af denne pragtfulde ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.