Baragervej 4, Barager, 5900 Rudkøbing

Villa med udsigt til Langelandsbæltet

Vil man gerne bo i fredelige omgivelser tæt på skov og strand, og ønsker man at kunne nyde en smuk og foranderlig udsigt ud over vandet, så kan denne villa, der er beliggende tæt på Langelands østkyst, være et sted I vil kunne lide.

Ejendommen kan både anvendes som helårs- eller sommerbolig og den udlejes p.t. igennem Novasol.
(Sælger har udlejning via Novasol i 15 uger i 2019 og med en forventet lejeindtægt på kr. 30.000,-)

Vejen som villaen ligger på er lukket og for enden af vejen ligger en ejendom og derefter kommer kysten og det gode bade- og fiskevand.

På en smuk gåtur kan man gå til Spodsbjerg, hvor man kommer forbi både sø og skov, samt købmand, legeplads og campingplads.

Villaen som vi her er så heldige at kunne udbyde til salg er opført i 1930 og har fået skiftet tag og vinduer m.m.

Man får en planløsning, hvor der er taget hensyn til den smukke udsigt, som man kan nyde fra stuen og terrassen på førstesalen.

På de kølige dage, kan man sidde indenfor og lade brændeovnen eller varmepumpen varme rummet op, mens man kan følge med i livets gang på vandet med både store og små fartøjer, der flittigt glider forbi.

På førstesalen er der udover stuen også et værelse (ikke registreret korrekt på BBR).

I stueplan ligger villaens andet værelse sammen med de fælles opholdsområder og praktiske rum. Køkkenet er et ældre funktionelt køkken, der ligger i forbindelse med bryggerset og badeværelset, der har bruseniche.

Desuden kan man fra køkkenet gå ind i værelset og ind i stuen. Drømmer man om at få et stort køkken-alrum, er det en mulighed, at inddrage værelset hertil.

I stuen er der en god rummelighed og der er plads til både et spisebord og en sofakrog.

Uderummet er velanlagt og her kan man sidde og nyde stilheden. Der er opført en stor overdækket vestvendt terrasse, hvor man kan sidde og nyde sommeren, også hvis der skulle komme en lille byge.
I haven er der græsarealer og flere høje træer, der både giver tilpas skygge og læ til haven.

Alt indbo medfølger i handlen (sælger medtager dog enkelte personlige effekter).

Helårs- eller sommerbolig - Sæt jeres eget præg.

Skal denne perle være jeres?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.