Dageløkke Marina 10B, Dageløkke, 5953 Tranekær

Skøn feriebolig med pragtfuld udsigt til vandet og parkering næsten lige ved døren

Her kommer du blot og sætter bilen og bærer evt. dine madvarer og drikkelse ind - så er ferien og weekendopholdet, stort set klar.
I det populære feriested Dageløkke Marina finder du her en skøn og meget lys ferielejlighed, hvor der er lagt tag på i 2013 og hvor der er 15 års garanti herpå. Du bliver budt indenfor med en lys og venlig entre med indbyggede skabe samt lyse klinker på gulv, som er gennemgående ind i det lyse køkken/alrum og opholdsstue, teknikrum/depotrum, funktionelt badeværelse med brus, stort soveværelse. Fra køkken/alrum og opholdsstue er der udgang via nyere terrassedørsparti til terrassen, hvor man kan sidde og nyde udsigten over vandet, indtage sine måltider, drikkelse og læse en god bog eller blot lade solens stråler varme sig og følge med i livet på vandet og se hvad der kommer forbi. Terrassen er flisebelagt og der forefindes et tilhørende skur. I opholdsstuen er der mulighed for en opredning mere, idet sofaen er en sovesofa. Herudover er der mulighed for at booke 4 dobbeltværelser til ens gæster via ejerforeningen. Se mere på dagelokke.dk

Ferielejligheden har ikke været udlejet, hvorfor den fremstår i fin og velholdt stand. Her er minimal vedligeholdelse og i og med at ejerforeningen vedligeholder alle udenomsarealer, så er der ikke noget, som du lige skal ned og ordne f.eks. græsslåning, hver uge i sommermånederne. Hertil kommer børnevenligt område med stor legeplads med bl.a. hoppepude og svævebane, gynger, vipper, rutsjebane m.m. Nyere stor aktivitetshal med badmintonbaner, bordtennis, motionsredskaber, m.v.
Dageløkke Havn er lige ved siden af og her er der mulighed for en bådplads, der er sommerrestaurant, indkøb og minigolf.
Her kommer du bestemt ikke til at kede dig, idet Nordlangeland har så meget at tilbyde - her tænkes på de utallige skønne skove, søer, strande og vand samt i kort afstand til det smukke Tranekær Slot, hvor man kan besigtige deres have og tage en frokost hos det populære spisested på Langeland " Generalen" og fortsætte i Medicinhaverne og et besøg hos De Gyldne Gemakker, der byder på egen guldsmed og smykkekollektion samt lækre lokale delikatesser. Lohals er bestemt også et besøg værd.
Vi glæder os til at vise dig denne skønne ferielejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.