Enebærvænget 15, Thurø, 5700 Svendborg

Lækker og indflytningsklar villa på Thurø

Er drømmen at finde en indflytningsklar villa, der ligger i et veletableret kvarter, hvor naboskabet er så godt, at man kan benytte hullet i hækken når man skal besøge hinanden, så kan denne totalrenoverede og moderniserede villa, måske være et bud på jeres kommende bolig,

Thurø er meget populært med egen købmand, skole, børnehave, kro, bryggeri og ikke mindst Thurø Bageren, det er blot nogle af de dejlige tilbud som findes, der er også cykelsti til Svendborg. Thurø består ligeledes af dejlige badestrande, skovområder og smukke kyststrækninger og især Smørmosens børnevenlige strand skal fremhæves.

Villaen har gennemgået en omfattende renovering og modernisering, hvilket også har bevirket, at der er et lavt varmeforbrug.
Planløsningen er udnyttet optimalt. På den store grund er der ligeledes opført en carport samt et godt udhus/værksted. Derudover er der lækre delvist overdækkede og flisebelagte terrasseområder og en hyggelig sydvestvendt have så udelivet har her de bedste betingelser for at kunne nydes fuldt ud.
Man bydes velkommen i en lys entré med klinkegulv, der er gennemgående i det meste af villaen. Entréen går ud i en fordelergang, hvor der ligger to lyse værelser og et lækkert badeværelse med væghængt toilet og en bruseniche. Der er videre indgang til husets hjerterum, hvor der er en skøn stemning og god plads til at samle familie og venner til hyggeligt samvær. Den skønne opholdsstue ligger i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er stilrent og de hvide fronter stjæler ikke meget opmærksomhed i rummet. Her er endda blevet plads til et amerikaner-køleskab, der sammen med den installerede centralstøvsuger giver en lille luksus i hverdagen. I stuen er der lagt et pænt trægulv og lysindfaldet fra vinduespartiet er rigtig fint. Der er udgang til en solrig sydvestvendt terrasse, hvor det er oplagt at tage sine måltider med ud. En del af stuen har tidligere været indrettet til værelse, hvilket det nemt vil kunne tilbageføres til igen. I forbindelse med køkkenet ligger det praktiske bryggers med vaskefaciliteter, grovkøkken og skabe.

Vi glæder os til at vise jer denne dejlige villa - i/du vil ikke blive skuffet!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.