Gudrunvej 8, Pilshuse, 5800 Nyborg

Stor 1-plans villa med bebygget areal på 281m2 i eftertragtet område

I det eftertragtede Pilshuse i et roligt og lukket vænge ligger denne moderniseret, 1-plans, 70'er villa. Ejendommen er indenfor de seneste 20 år, løbende blevet moderniseret, så der nu fremstår en lys og indbydende bolig i et moderne udtryk.
Fra adressen har I kort afstand til både fri- og folkeskoler, børnehaver samt supermarked.
Du bydes velkommen i en dejlig og rummelig entré, herfra er der adgang til gæstetoilet samt værelsesfløjen, hvor du også finder et skønt badeværelse, som er renoveret i 2017, samt 2 værelser.
Fra entreen har du også adgang til ejendommens store rum med både køkken/alrum og stue. Køkken/alrummet er adskilt fra stuen med en halvmur. Her får du et fantastisk lysindfald fra et stort glastag.
Stuen er stor og rummelig og har et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. Derudover er der brændeovn samt udgang til villaens overdækkede terrasse.
Den store ejendom byder også på en separat afdeling med adgang fra alrummet. Her er endnu et badeværelse, der med mulighed for vaskesøjje, som også kan benyttet som bryggers. Endvidere har du et 35 kvm. stort værelse, hvor mulighederne er mange.
Endelig har du yderligere 56 kvm. under samme tag. De består af et lukket og overdækket gangareal, hvorfra der er adgang til et depotrum samt 20 kvm. disponibelt rum.

Det vil sige, at her får man hele 281 m2 bebygget areal.

Kontakt os og få en fremvisning af denne spændende ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.