Rønne Alle 2, 5700 Svendborg

Herskabelig og atmosfærefyldt villa nær vandet

Vil man bo i en villa, hvor man fornemmer historiens vingesus, der ligger gemt i smukke og unikke detaljer, der ruller sig ud i takt med at man bevæger sig rundt på alle 3 plan af denne rummelige villa, så se med her.

Her kan man komme til at bo i 2. række til Svendborgsund ved en naturlig kanal, der ender ud i sundet. Man får 166 kvm fordelt på et stueplan og førstesal plus en høj lys og tør kælder på hele 86 kvm.

Uanset om man skal bo med eller uden børn er der her mulighed for at få en nem hverdag med både små og store familiemedlemmer. Der er børneinstitutioner, skole, uddannelsessteder og indkøb tæt på. Vil man ud og shoppe kan man også gå til de hyggelige gader og stræder. Skal man pendle er man både tæt på stationen og motorvejen, og sidst, men absolut ikke mindst, så ligger vandet, grønne områder og lystbådehavnen også meget tæt på.

Villaen har en helt særlig atmosfære. De gode loftshøjder, de flotte trægulve og unikke detaljer er alt sammen med til at give villaen karakter. I stueplan bydes man velkommen i en rummelig entré/hall, hvorfra der er indgang til et charmerende badeværelse med badekar. Man får videre indgang til de herskabelige og smukke stuer en suite, hvor lyset strømmer ind fra flere sider og brændeovnen kan bidrage med varme og hyggelig stemning på en kølig dag. Der er videre udgang til en dejlig terrasse mod sydvest og med trapper ned til haven. I forbindelse med spisestuen finder man et køkken, der er holdt i lyse elementer.

Førstesalen er imødekommende og lys. Den er indrettet med 3 gode rummelige værelser med skabe og gode lysindfald og udsigt. Derudover er der etableret et badeværelse med bruseniche.

Kælderen er brugbar og her gemmer sig et stort potentiale. I dag er den indrettet med et godt bryggers, hvor der er god plads til at håndtere vasketøjet. Derudover er der 3 disponible rum med flere anvendelsesmuligheder.

Uderummet er velanlagt med en hyggelig have med dekorative buske og en græsplæne.

Til villaen hører tillige en muret garage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.