Bygaden 87, Tullebølle, 5953 Tranekær

Lille hus med stor grund midt på Langeland

Velkommen til dette lille hus med stor grund i Tullebølle midt på smukke Langeland. Denne ejendom tilbyder en bekvem beliggenhed med gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder. Beliggende på en adresse, der giver dig blot 7 minutters kørsel til Rudkøbing by, tilbyder dette hjem den perfekte kombination af roligt lokalområde og nærhed til en større by med flere indkøbsmuligheder.

Boligen rummer tre gode værelser fordelt på to etager samt to stuer i stueetagen. Der er også et køkken, badeværelse og rummeligt bryggers. Fra boligen kan man gå gennem bryggerset ud til et stort værksted/garage og andre tilgængelige rum. Ejendommen inkluderer desuden en stor have.

Inden for en radius på 200 meter finder du alt, hvad du har brug for, nemlig den lokale Dagli'Brugsen, en skøn fritidspark, offentlig transport og Stæhrs Bageri - kendt for deres lækre bagværk. Fritidsparken i byen er en særlig perle med legepladser, grillfaciliteter, petanquebaner og nyopstillede shelters med bålplads - perfekte til hyggelige familieudflugter. I parken finder du den velbesøgte kælkebakke, der under snefald bliver et herligt sted at nyde fart og sus ned ad bakken. På toppen af bakken står et udkigstårn, der giver en fantastisk udsigt over det meste af byen.

Tullebølle by tilbyder også en bred vifte af faciliteter såsom en sportshal med store fodboldbaner og et borgerhus perfekt til at afholde alle slags festlige begivenheder. Med bussen, der passerer lige ved ejendommen, kan du nemt rejse til nord-, midt- og sydenden af Langeland.

Bag ejendommen åbner et nabolag med store fælles udearealer og stisystemer sig, ideelt til dem, der elsker udendørs aktiviteter og fællesskab. Dette hus i Tullebølle byder på en unik kombination af bekvemmelighed, natur og fællesskab og er det perfekte hjem for enhver, der ønsker at nyde fællesskab i et lille og hyggeligt lokalområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.